loading...
Naslek
admin بازدید : 20 یکشنبه 07 اسفند 1401 نظرات (0)

چراکه مواد تزریق‌شده سلول‌های پوستی را بازسازی کرده و به فولیکول‌های مو استحکام می‌بخشند.

مزوتراپی برای درمان آلوپسی
آلوپسی آندروژنتیک متداول‌ترین نوع آلوپسی است که در حال حاضر، ماینوکسیدیل موضعی و فیناستراید خوراکی برای درمان آن تایید شده است. برای مشاهده تاثیر مزوتراپی مو روی درمان آلوپسی در سال ۲۰۱۹ انجام و نتیجه آن در مقاله‌ای در سایت Wiley Online Library، منتشر شد. طی این مطالعه مخلوطی حاوی ماینوکسیدیل و فیناستراید همراه با بیوتن و دی‌پانتنول، هر دو هفته یک بار به پوست سر بیمار تزریق شد. در جلسات دهم و بیستم، متخصصان پیشرفت قابل‌توجهی را در تراکم و ضخامت موهای بیمار شاهد بودند. از همین رو به نظر می‌رسد مزوتراپی برای مو نتیجه‌بخش بوده و این روش بدون هیچ عارضه خطرناکی، آلوپسی را درمان کرده است.

مزوتراپی به عنوان ترمیم مو بعد از کاشت
موهای کاشته‌شده دو هفته بعد از کاشت شروع به ریزش می‌کنند و موهای جدید تقریبا بعد از دو ماه رشد خود را از سر می‌گیرند. گردش خون در پوست سر باعث رسیدن مواد مغذی به فولیکول‌ها شده و رشد آن‌ها را تحریک می‌کند. طبیعی است که بهبود گردش خون می‌تواند در رشد بیشتر فولیکول‌ها تاثیرگذارتر باشد. مزوتراپی موی سر با بهبود گردش خون در پوست سر و رساندن مواد مغذی به فولیکول‌ها، رشد آن‌ها را چند برابر می‌کند. به همین دلیل مزوتراپی برای مو بعد از کاشت به‌عنوان یک روش ترمیمی، نتیجه چشمگیری را می‌تواند به ارمغان آورد.

مراحل درمانی مزوتراپی چگونه است؟
برای انجام مزوتراپی مو ابتدا باید خود را آماده کنید. بدین منظور قبل از عمل یک جلسه مشاوره با پزشک ترتیب دهید و طی آن درمورد انتظارات خود از عمل صحبت کنید. یک هفته قبل از عمل از مصرف داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مانند آسپرین بپرهیزید. چراکه این داروها خطر خونریزی و کبودی حین مزوتراپی موی سر را افزایش می‌دهند.
در طول جلسه ممکن است پزشک برای کاهش درد، از داروی بی‌حسی موضعی یا تزریقی به پوست سر استفاده کند. بدین ترتیب در طول تزریق مزوتراپی هیچ‌گونه دردی احساس نخواهید کرد. سپس پزشک با استفاده از یک سوزن کوتاه مخصوص مواد لازم را به پوست سرتان تزریق می‌کند. تزریق‌ها ممکن است توسط یک دستگاه مکانیکی مخصوص برای انجام تزریق‌های پشت سر هم، انجام شود.

تزریق‌ها با توجه به نظر پزشک و شرایط تحت درمان، در عمق‌های ۱ تا ۴ میلی‌متر داخل پوست، انجام می‌شود. طی هر تزریق ممکن است تنها یک قطره محلول کوچک درون لایه میانی پوست شما قرار گیرد. کل پروسه تزریق ممکن است نیم ساعت طول بکشد.

چند جلسه مزوتراپی برای رسیدن به نتیجه نیاز است؟
برای رسیدن به نتیجه مطلوب، احتمالا به چندین جلسه مزوتراپی مو احتیاج خواهید داشت. تعداد جلسات توسط پزشک و با توجه به شرایط شما و میزان پاسخ‌دهی پوست شما به درمان تعیین می‌شود. در حالت کلی، معمولا تعداد جلسات موردنیاز مزوتراپی برای مو بین ۸ تا ۱۵ جلسه متغیر است.

فاصله بین جلسات هم کاملا به تشخیص پزشک است. بیشتر اوقات جلسات ابتدایی مزوتراپی مو هر یک هفته یک بار انجام می‌شود. معمولا بعد از ۴ جلسه، فاصله بین درمان‌ها بیشتر شده و ممکن است جلسات با فاصله دو هفته و پس از مدتی به‌صورت ماهانه انجام شود.


هزینه مزوتراپی مو چقدر است؟
هزینه مزوتراپی موی سر با توجه به عوامل متعددی مانند تعداد جلسات مزوتراپی، میزان مواد تزریق‌شده، وسعت ناحیه تحت درمان و… تعیین می‌شود. طبیعی است که زمانی که تنها قسمت‌های محدودی از سر نیاز به تزریق داشته باشد، هزینه مزوتراپی کمتر از حالتی خواهد بود که ناحیه گسترده‌ای از سر دچار طاسی شده است.

هزینه مزوتراپی سر معمولا شامل هزینه مواد اولیه، دستمزد پزشک، امکانات و خدمات کلینیک و… است. بنابراین این مقدار ممکن است در کلینیک‌های مختلف و برای هر بیمار متفاوت باشد. قیمت نهایی این عمل معمولا در جلسه مشاوره توسط پزشک یا مشاوران کلینیک تعیین می‌شود. قیمت مزوتراپی مو در کلینیک صدف از ۴۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان متغیر است.

عوارض مزوتراپی مو چیست؟
مشاهدات نشان داده است که مزوتراپی مو اگر توسط یک پزشک ماهر و باتجربه انجام شود، حداقل خطرات و عوارض جانبی را به همراه خواهد داشت. معمولا طی ۱۵ دقیقه تا ۲ ساعت بعد از درمان عوارض آن مشاهده خواهد شد و بعد از گذشت ۶ تا ۷ ساعت، علائم به اوج خود خواهد رسید. از جمله عوارض جانبی گزارش‌شده برای این روش درمانی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

حالت تهوع
درد
حساسیت
ورم
خارش
قرمزی
کبودی
برجسته شدن نقاط تزریق
عفونت
اسکار
همچنین یک مطالعه نشان داده است که افراد مبتلا به آلوپسی آندروژنتیک ممکن است بعد از چند جلسه درمانی دچار ریزش مو شوند.

عوارض مزوتراپی مو ممکن است برای دسته‌ای از افراد بیشتر از دیگران باشد. از همین رو، کسانی که مشکلات دیابتی، کبدی، کلیوی یا قلبی دارند، زنان باردار یا شیرده، کسانی که داروهای ضدانعقاد مصرف می‌کنند و کسانی که دچار عفونت یا ضایعه در ناحیه آسیب‌دیده هستند نباید از مزوتراپی برای درمان ریزش مو استفاده کنند.

بررسی مراقبت های بعد از مزوتراپی
برای کاهش عوارض ناشی از مزوتراپی موی سر بهتر است بعد از اتمام عمل، مراقبت‌های لازم را انجام دهید. از جمله این مراقبت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

برای کاهش تورم، درد و سوزش از کمپرس سرد استفاده کنید.
حداقل ۴ ساعت بعد از درمان، سر خود را نشویید و دوش نگیرید.
برای رفع کبودی و بهبود عوارض از داروهای تجویزشده توسط پزشک استفاده کنید.
تا ۲۴ ساعت بعد از مزوتراپی برای مو از مصرف داروهای ضدالتهابی مانند آسپرین یا ویتامین E خودداری کنید.
برای تسکین درد یا ناراحتی می‌توانید از مسکن‌های عمومی مانند استامینوفن استفاده کنید.
تا ۴۸ ساعت بعد از درمان از رفتن به وان‌های آب گرم، سونا، جکوزی و ماساژ بپرهیزید.
تا دو هفته بعد از مزوتراپی مو در معرض نور خورشید قرار نگیرید.
تا دو روز بعد از درمان از انجام فعالیت‌ها و ورزش‌های سنگین که باعث تعریق می‌شوند، خودداری کنید.
روز اول مایعات و آب فراوان بنوشید.
 

منبع : https://clinicsadaf.com/

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 115
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 18
  • آی پی دیروز : 52
  • بازدید امروز : 26
  • باردید دیروز : 55
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 188
  • بازدید ماه : 375
  • بازدید سال : 1,943
  • بازدید کلی : 5,799